Рожевий Aston Martin DB11: як можна зіпсувати найкрасивіший автомобіль

Почесне звання “Найкрасивішого автомобіля” британський суперкар отримав в 2017 році. За перемогу боролися відразу 20 автомобілів, проте журі обрало саме DB11.

Aston Martin DB11 – один з найкрасивіших автомобілів, які зараз продаються. Він не тільки демонструє британську вишуканість, але і ідеально вписується в актуальну модельну лінійку автовиробника. Однак навіть найдосконаліший з точки зору дизайн автомобіля можна перетворити на щось вельми суперечне.

Наприклад, в Канаді можна зустріти незвичайний екземпляр Aston Martin DB11, пофарбований в яскраво-рожевий колір. З таким вибором кольору ще можна було б змиритися (багатьом він подобається), якби ще не одне але – колеса зі спицями у формі сердечок.

За п’ять на кожному. Навряд чи це стандартні диски, хоча, не виключено, що їх виготовили на замовлення для власника Aston Martin. Фото рожевого Aston Martin DB11 було розміщено на Reddit.

Однак багато інтернет-користувачів зізналися, що рожевий колір суперкара їм подобається, проте диски псують загальне позитивне враження.

Читайте також: В Україні помітили розкішне Audi яскравого кольору за 5 мільйонів: фото

Джерело carsweek.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти