Легендарний Chevrolet K5 Blazer перетворили в електрокар

Автомобіль підготували для демонстрації на шоу SEMA360.

Підрозділ Chevrolet Performance перевело на електротягу позашляховик K5 Blazer, випущений в 1977 році. Даний електромобіль планують показати на шоу SEMA360, яке в цьому році пройде в онлайн-режимі.

Виробник перетворенням Chevrolet K5 Blazer в електрокар хоче продемонструвати можливості пакета конверсії під назвою Electric Connect and Cruise. Розробники спробували максимально зберегти автентичний вигляд позашляховика, але при цьому обладнали його електроприводом з двигуном eCrate, який на 90% включає в себе елементи серійного електромобіля Chevrolet Bolt EV.

Комплект конверсії Electric Connect and Cruise можна буде придбати у офіційних дилерів Chevrolet, починаючи з другої половини наступного року. До складу пакету входить батарея ємністю 60 кіловат-годин, 200-сильний електродвигун, набір силових кабелів, перетворювач струму, а також водяні насоси для обігріву та охолодження акумулятора.

На шоу-кар K5 Blazer-E 400-вольтну батарею встановили прямо в багажнику. Від неї живиться електродвигун, який видає 361 Нм крутного моменту і працює з 4-швидкісною АКПП. З неоригінальних деталей у позашляховика є підсилювач керма і електричний вакуумний насос гальмівної системи.

Читайте також: У США виявили справжній гараж мрії з вражаючою колекцією культових Mercedes і BMW

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти