Nissan випадково розсекретив нову модель

5 листопада компанія Nissan провела презентацію оновленого середньорозмірного пікапа Navara в режимі відеотрансляції заздалегідь відзнятого і змонтованого фільму. При цьому випадково або навмисно на відео мигцем показали зображення іншого середньорозмірного пікапа – перспективного Nissan Frontier для ринку США і Канади.

На одному з презентаційних слайдів розміщено зображення фронтальної частини незнайомої машини з підписом Next Trucks. З боків від нього – дві серійні моделі: оновлені Titan (повнорозмірний) і Navara D23. Очевидно, це і є наступний Frontier для ринку Північної Америки.

Формально Navara і Frontier є двома іменами однієї і тієї ж моделі для різних ринків. Але парадокс в тому, що в Північній Америці до сих пір продають Frontier минулого покоління, він же Navara D40. Цей пікап вийшов на ринок в далекому 2004 році, тобто 16 років тому.

Судити про дизайн по одному-єдиному малюнку безглуздо. Але видно, що у нового пікапа буде радіаторна решітка без фірмової V-подібною «галочки» і фари з прямими секціями ДГЗ зверху і знизу. Капот отримає об’ємну «скульптурну» форму.

Прем’єра нового Frontier для США і Канади повинна відбутися на початку наступного року. Достовірно відомо, що пікап отримає силову установку моделі нинішнього покоління – 3,8-літрову бензинову атмосферну «шістку» потужністю 310 к.с. і 9-ступінчастий гідромеханічний «автомат».

Читайте також: Нові Логан і Сандеро 2021 отримали цінник

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти