Чому Гелендваген не користується популярністю у себе на батьківщині?

Велика кількість жителів Німеччини вважає за краще купувати автомобілі вітчизняних компаній. У всьому світі користується популярністю позашляховик Mercedes-Benz G-Class, але німці не поділяють таку прихильність до моделі.

Німецькі автомобілі давно відомі своєю високою якістю і часто займають лідируючі місця в різних рейтингах, які стосуються транспортної сфери. Протягом багатьох років самі німці купують машини компанії Volkswagen, тоді як чотириколісна продукція Mercedes і BMW далеко не настільки популярна у населення Німеччини. Особливо затребувана модифікація Golf.

Не вважають важливим німці обзаводитися таким шикарним моделями, як Mercedes-Benz Gelandewagen, хоча і можуть похвалитися високим рівнем життя. Споживачі віддають перевагу переміщатися на більш економічних машинах.

Незважаючи на такий патріотизм, в Німеччині цікавляться і іноземними засобами пересування. У місцевих салонах можна побачити чималу кількість автомобілів брендів Skoda Octavia, Toyota Corolla, Hyundai Elantra і не тільки. Як видно з цього переліку, німці роблять свій вибір і на користь відомих азіатських брендів.

Читайте також: В Україні помітили розкішний Гелендваген за мільйон доларів

Джерело avtodream.org
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти