У мережі показали салон нового електричного Chevrolet Bolt 2022

У мережі Twitter поділилися відеороликом нового кросовера Bolt EV, де видно частину салону електрокосовера Bolt. Це авто випустять водночас з оновленням хетчбека Bolt EV. Виробництво новинок почнеться в середині наступного року.

Автомобіль отримає функцію Power Flow Screen і інтерфейс в стилі Tesla, який виводить важливу інформацію про системи електрокара на сенсорний екран, та систему мультимедіа; таким чином на ньому в реальному часі відображається рівень заряду батареї, яка заповнюється при їзді в режимі рекуперативного гальмування.

Bolt EUV також стане 1-м електрокаром Chevrolet, який отримує передовий автопілот Super Cruise, раніше доступний тільки для Cadillac. Видання Consumer Reports визнало систему кращою з доступних на сучасних машинах – в тому числі на Tesla.

Автопілот (Ultra Cruise) для автомобіля уже розробляється системою GM, метою цієї системи є забезпечення автономного водіння автомобіля на автомагістралях, також вулицях та на інших територіях.

Що стосовно рестайлінгового Bolt EV, то він повинен був з’явитися 1-м, однак через пандемію американська марка переглянула плани і перенесла початок виробництва.

Актуальний хетчбек оснащується 200-сильною електричною силовою установкою і батареєю ємністю 66 кіловат-годин, що забезпечує до 417 км ходу без підзарядки.
Оновлений запас ходу та потужність авто зростуть, але не суттєво

Читайте також: Hyundai анонсувала найпотужнішу версію Elantra в історії

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти