На дорогах помічений кемпер Mitsubishi L200 українського виробництва

Цей унікальний житловий модуль для пікапа Mitsubishi L200 зроблений в Україні і може легко демонтуватися при необхідності.

Днями на столичних дорогах помічений цікавий кемпер на базі пікапа Mitsubishi L200. Відмітна його особливість – це житловий модуль українського виробництва. Вся фішка в тому, що для його установки в конструкцію автомобіля не потрібно вносити будь-яких серйозних змін. Модуль має аеродинамічну форму, а його розміри підібрані так, щоб не впливати на геометрію прохідності на пересіченій місцевості.

Кузов типу монокок виконаний зі склопластику методом ручного формування: товщина корпусу 3 – 7 мм; в днище для посилення встановлюється ще фанерна плита в 10-15 мм. Житловий модуль кріпиться за допомогою чотирьох гвинтових стяжок з рим-болтами – вони монтуються на рамі пікапа. До речі, при наявності знімних опор процес установки може бути виконаний однією людиною всього за 15-20 хвилин.

Надбудова має два вікна, вхідні двері ззаду і драбинку для доступу на дах, де встановлено гратчастий багажник. Капсула теплоізольована пенофолом. Всередині є спальне місце розміром 200 х 175 см, яке знаходиться в алькові над кабіною. Чотири місця для сидіння можна перетворити в ще одне ліжко розміром 200х120 см.

Житловий модуль може бути укомплектований вбудованим кухонним блоком – з газовою плитою на 2 конфорки, умивальником і краном з електронасосом, ємністю для води. Всередині також є газовий балон з редуктором, акумулятор і розетки на 220 і 12В.

Можлива навіть душова кабіна і біотуалет. За бажанням замовника будинок на колесах можна обладнати холодильником, автономним повітряним нагрівником, сонячними панелями, супутниковою антеною для ТВ та ін. Свого часу подібний житловий модуль для установки на пікапи, причому не тільки Mitsubishi L200, пропонувався за 8500 євро. Можна було замовити і «голий» варіант за 5000 євро і укомплектувати його вже на свій розсуд.

Читайте також: Експерти розповіли, які автомобілі надійніше: «легкові» або кросовери

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти