Підліток розбив Pagani батька за 3,4 мільйона доларів: відео

У соцмережах з’явилося відео, на якому відображені уламки суперкара Pagani Huayra. Видання The Drive вирішили провести розслідування та з’ясувалося, що аварія сталася в Далласі, а її винуватцем називають 17-річного Youtube-блогера Гейджа Гіллеана.

Родстер з’явився в родині Гіллеанів тільки влітку – такий висновок видання зробило після аналізу акаунтів батька блогера Тіма Гіллеана. Бізнесмен-інвестор володіє мільярдним статком і має цілий гараж суперкарів. У його власності знаходяться, наприклад, McLaren Senna, Bugatti Chiron, Ferrari LaFerrari, Rolls-Royce Dawn і Lamborghini Urus.

Син бізнесмена Гейдж раніше публікував на Youtube кілька відео в жанрі «красиве життя дітей багатих батьків» за участю передчасно загиблого Pagani Huayra, де підкреслював унікальний статус родстера. Автомобіль з номером шасі 76029 був побудований компанією відповідно до побажань першого власника ще в 2018 році.

Причина аварії поки невідома, але виданню вдалося знайти в соцмережах підтвердження того, що в ДТП ніхто серйозно не постраждав. Тим часом родстер, судячи з відео, відновленню не підлягає: машина практично розірвана навпіл. Ціна відкритої модифікації Pagani Huayra стартує з позначки в 2,7 мільйона доларів, однак саме цей екземпляр, за даними The Drive, оцінений в 3,4 мільйона доларів.

Читайте також: В Україні виявлена колекція унікальних ретро-автомобілів

Джерело avtodream.org
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти