Нова Лада Нива 2021 скопіювала дизайн Toyota RAV4

Оновлена ​​Нива дебютує на ринку тільки в 2021 році, але дизайн ми можемо вивчити вже зараз.

У мережі з’явилося фото нової Лада Нива, до липня 2020 року відомої як Chevrolet Niva. Судячи по знімку, новий російський позашляховик, принаймні спереду, – практично точна копія японського кросовера Toyota RAV4 актуальної генерації.

У автомобілів ідентичні трапецієвидні грати радіатора, схожа форма оптики, срібляста накладка на передньому бампері, молдинги на даху і навіть розташування логотипу на «носі». Відрізнити нову Niva 2021 від Тойота РАВ 4 відразу можна, хіба що, по шноркілю і колісним дискам.

Чи відбулися якісь зміни під капотом, невідомо. З моменту появи в 1998 році, незалежно від того, під яким шильдиком модель з’являлася на ринку, повнопривідний позашляховик комплектується 80-сильним бензиновим двигуном об’ємом 1,7 л і 5-ступінчастою механічною коробкою передач. Також в арсеналі Niva є роздавальна коробка з заниженою передачею і блокування міжосьового диференціала.

Єдину за 22 роки масштабну модернізацію позашляховик зазнав в 2009 році. Тоді йому дістався кузовний обвіс від італійського ательє Bertone і ряд змін в салоні.

Читайте також: Новий Toyota RAV4: свіжа інформація про популярний кросовер

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти