Lamborghini Huracan перетворили в 1200-сильного монстра

Норвезьке тюнінг-ательє Zyrus Engineering показало свій третій проект на базі автомобіля Lamborghini – 1200-сильний трек-кар LP1200 Strada. Основою для нього стала дорожня версія Huracan LP640-4 з 5,2-літровим двигуном V10 потужністю 640 к.с. (800 Нм), 7-ступінчастою роботизованою коробкою передач і системою повного приводу.

В процесі перетворення в LP1200 Strada заводському купе замінили понад шість сотень компонентів. Зокрема, встановили новий кузовний обвіс, крила і задній дифузор. Також купе дісталося масивне фіксоване антикрило з двома робочими площинами, яке на швидкості 200 км/год створює притискне зусилля більше двох тонн. Споряджена маса суперкара становить усього +1427 кг.

Також у списку доробок – два турбокомпресора, титановий вихлоп і випускний колектор з жароміцного інконель (аустенітний нікель-хромовий сплав). Але головна особливість Lamborghini Huracan LP1200 Strada – можливість перемикання потужності двигуна однією кнопкою. Під час руху по міських вулицях максимальна віддача агрегату становить 900 к.с, на треку – 1200 к.с. Так, цей монстр дозволений до експлуатації на дорогах загального користування.

Свій трек-кар норвежці оцінили в 595 тисяч євро. У цю суму входить також ознайомча сесія на треку.

Читайте також: В Україні служба автодоріг купила позашляховик для бездоріжжя за мільйон

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти