У перші дні нового 2021 року в Україні привезли новітній Rolls-Royce

В Україні з’явився новий Rolls-Royce Ghost 2021. Седан другого покоління зняли в київському автосалоні британської марки. Примітно, що на офіційному сайті ціни поки не вказані. За кордоном авто коштує від 332 500 доларів.

Новий Rolls-Royce Ghost виглядає знайомо і впізнається, перш за все, за зміненою передньою частиною з лазерною оптикою. До того ж, автомобіль став більший – 5546 мм в довжину при колісній базі в 3295 мм.

У салоні з’явилася віртуальна приборка, а базова комплектація Роллс-Ройс Гоуст поповнена системою нічного бачення, камерами кругового огляду і паркувальним автопілотом. На обробку одного Ghost йде 10 коров’ячих шкур. Можна замовити і фірмове підсвічування стелі у вигляді зоряного неба.

Rolls-Royce Ghost 2021 оснащений 6,75-літровим 571-сильним V12 твін-турбо від позашляховика Cullinan. Він розганяється до сотні за 4,8 с і розвиває 250 км / год. Тепер у седана є повнокероване шасі і пневмопідвіска з функцією сканування дороги.

Новий Ghost вже куплений і незабаром поповнить і так вражаючий парк Роллс-Ройс в Україні. Причому, в нашій країні є навіть екземпляри вартістю під мільйон доларів.

Читайте також: Новий Toyota Land Cruiser 2021 вперше зняли на дорогах

Джерело topgir.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти