Рідкісний пікап ЗАЗ виставлений на продаж

З’явилося оголошення про продаж рідкісного пікапа ЗАЗ-968МП 1994 року випуску.

Такі пікапи дійсно випускалися Запорізьким заводом, і за деякими підрахунками, було зібрано всього 2500 примірників.

При цьому продається автомобіль в одному з варіантів грунтовно підготовлений для гонок. Автомобіль знаходиться в Гомелі (Республіка Білорусь).

ЗАЗ-968 М виставлений на продаж, як висловився продавець, в двох комплектаціях, які відрізняються один від одного настільки серйозно, що представляють собою, по суті, два різних автомобіля.

Перший пікап зберіг заводську конструкцію з 1,2-літровим мотором V4 МеМЗ, але продавець безпосередньо уточнює, що агрегат інжекторний, хоча з заводу такі машини виходили з карбюраторними двигунами. Видає мотор 45 к.с. і працює в парі з 4-ступінчастою механічною коробкою (розгін з місця до «сотні» за 28 секунд).

У другій комплектації автомобіль грунтовно підготовлений для гонок. Машина отримала рядний 4-циліндровий мотор Volkswagen об’ємом 1,8 літра, який плюс до всього додатково оснащений турбонаддувом з рідинним інтеркулером і прямоточною вихлопною системою. В результаті такої агрегат видає 220 к.с., з ним пікап розганяється з місця до 100 км / год за 6 секунд.

Автор оголошення уточнює, що пікап можна буде поставити на облік, при цьому офіційно він буде вважатися вантажівкою.

Автомобіль в обох варіантах оцінили в 30 000 доларів.

Читайте також: Українець створив гібрид “Запорожця” і “УАЗа”: вражає виглядом і можливостями

Джерело avtodream.org
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти