Навіщо ключі від машини загортати у фольгу: “рецепт” від агента ФБР

Кращі експерти з кібербезпеки ніколи не будуть вішати ключі від машини на гачок біля дверей або залишати їх на кухонному столі.

Найкраща стратегія запобігання крадіжки? Зберігайте брелок в старомодній металевій кавовій банці вночі, і в алюмінієвій фользі удень.

Про це повідомляє Твоя МАШИНА з посиланням на Автовод.

«Хоча це не ідеальний варіант, але зате найдешевший спосіб, який називається клітиною Фарадея. Ви блокуєте електромагнітне поле», – сказала Холлі Хьюберт, експерт з кібербезпеки, екс-працівник ФБР.

«Кібер-загроза настільки динамічна і постійно вдосконалюється, що споживачам складно бути на крок попереду».

Копіювання коду брелків транспортних засобів – простий спосіб заволодіти ними. Викрадачі можуть зробити це, перебуваючи за межами стін приміщення.

Компанія Cybersecurity, в тому числі команда GuardKnox, співпрацюють з Detroit Three і автовиробниками по всьому світу, щоб створити захист, яка знешкодить хакерів – викрадачів автомобілів.

Тепер, будучи генеральним директором GlobalSecurityIQ, вона пропонує витратити кілька доларів і купити так звану сумку Faraday, щоб захистити сигнал. Вона виглядає як традиційний чохол для брелка, але зроблена з фольги замість пластика.

Дешевий (або саморобний) захисний чохол з металу, названий на честь вченого, який зрозумів, як заблокувати електромагнітне поле, може перешкодити злодіям отримати доступ до автомобілів з бездротовою сигналізацією.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти