Названі три найкращі автомобілі останнього десятиліття

За останні 10 років на світовому ринку з’явилося безліч автомобільних новинок, але не всі вони змогли стати популярними.

Автомобільний портал MMR склав рейтинг кращих автомобілів, які з’явилися в період з 2010 по 2020 рік, а Твоя МАШИНА вирішила вам про них розказати.

На першому місці опинився японський електрокар Nissan Leaf, який вважається одним з кращих в своєму сегменті. Модель неодноразово отримувала нагороди і премії, а в 2017 році хетчбек пережив оновлення. Електромобіль, який користується шаленим попитом в Україні, оснащується 109-сильним агрегатом, а його запас ходу в кращі часи досягав 250 км.

Другу позицію зайняв німецький Volkswagen up !. Хетчбек оснащувався 60 і 75-сильними бензиновими агрегатами, і радував власників витратою палива в 4,2 і 4,3 літра відповідно.

Завершуює рейтинг седан Audi A3, представлений в 2014 році. Модель посіла перше місце в конкурсі «Всесвітній автомобіль року, а попит на модель перевершив показники продажів хетчбека. У моторну гамму входять 1,5- і 2,0-літрові двигуни.

Читайте також: Названі найдешевші нові кросовери, які можна купити в Україні

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти