Названо марку авто, яка серйозно страждає від іржі – продати буде важко

На сайті driving.ca розповіли про те, що купуючи вживану Mazda треба бути дуже уважним, адже деякі з цих автомобілів схильні до іржі, інформує Твоя МАШИНА.

Автомобільні експерти зазначають, що два автомобіля Mazda, які були виготовлені в один день, можуть через час відрізнятися одна від одної, адже на стан автомобіля впливають умови його експлуатації та зберігання.

Проаналізувавши відгуки власників японської машини на форумах, виявилося, що багато проблем з іржею мала модель Mazda 3, виготовлена з 2004 по 2009 рік.

Але у інших власників з цими автомобілями не було ніяких проблем, так як автомобіль експлуатувався в інших умовах.

Не дуже велика партія Mazda 3, яка виготовлялася з 2014 по 2018 рік мала проблеми з іржею днища. Причина цього крилася в неправильно застосовуваних ингибиторах корозії на заводах-постачальниках. Великій кількості власників тоді виробник вирішив проблему по гарантії.

Для того, щоб не купити автомобіль з іржею, при покупці вживаної Mazda уважно перевіряйте стан автомобіля. Акуратно зніміть ущільнювач і подивіться під ним. Подивіться на нижні внутрішні краї кожних дверей, капота, кришки багажника або задніх дверей. Відвезіть автомобіль на підйомник та перевірте днище на предмет ознак іржі або інших проблем.

Читайте також: Названі автомобілі, які можуть швидко поржавіти після покупки з салону

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти