Назвали автомобілі, які найскладніше продати на вторинному ринку

На вторинному автомобільному ринку України деякі машини продаються легко і швидко, а деякі складно і довго. На це впливає безліч факторів: надійність, технічний стан і найголовніше – репутації автомобіля, інформує Твоя МАШИНА.

Нижче наведені автомобілі, які проблемно продати через те, що пропозиції більше, ніж попиту. А також дороге обслуговування і незначне зменшення ціни в порівнянні з новим авто з салону.

BMW X6

В даному випадку проблеми з продажем автомобіля викликає навіть не специфічний стайлінг, а проблемний двигун N63. Люди не особливо хочуть зв’язуватися з бензиновим 4.4 літровим двигуном на двох турбінах.

Volvo S80

Volvo в принципі не можна назвати найпопулярнішою і ліквідною маркою. При цьому, коли мова йде про преміальний седан S80, то ситуація, взагалі, сумна. В основному, через ненажерливого і проблемного двигуна, дістати запчастини на який досить проблематично.

Volvo XC90

Автомобілі попереднього покоління досить переоцінені. Незважаючи на всі свої плюси, власники просять за них просто непомірні гроші, через що люди відмовляються від даної моделі Volvo.

Lexus RX450h

Йдеться скоріше не про конкретну модель, а про гібридні авто в принципі. Всі Lexus і Toyota з гібридною силовою установкою не користуються особливим попитом на вторинному ринку. Як правило, в таких 10-річних авто доводиться міняти батареї, а це задоволення не з дешевих.

Cadillac Escalade

Як і у випадку з Lexus 450h тут мова не про конкретну машині, а про цілий клас автомобілів. Так, мова йде про великі американські позашляховики, які буквально п’ють бензин, що є сумнівною опцією в українських реаліях. Досить часто подібні авто довго не можуть знайти свого покупця.

Volkswagen Tiguan

Легендарний кросовер не так-то просто продати в Україні через його технічне оснащення. Мова, як правило, йде про машини, в яких настав час серйозно обслуговувати двигун і коробку. Про витрати і складності з двигунами TSI і коробками DSG не варто розповідати зайвий раз.

Ford Fiesta

Крім того, що сама по собі модель не дуже ліквідна, версію з «роботом» іноді продати практично неможливо. «Щасливі» володарі коробки PowerShift іноді продають свої авто дешевше, ніж власники Ford Fiesta на механіці.

Nissan Qashqai

В цілому, досить популярний автомобіль. До категорії «неліквіду» варто віднести тільки зв’язку з 1,2 турбомотора, який працює з варіатором.

Читайте також: Названо 10 найбільш продаваних авто у світі за останнє десятиліття

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти