Назвали найкращі автомобілі для водіїв початківців

Вибір автомобіля – завжди дилема, але особливо гостро вона стоїть для водіїв-новачків. Як правило, це повинна бути недорога модель, на якій можна добре навчитися водити і отримати необхідний досвід. Сайт Firstgear відібрав найкращі нові автомобілі для початківців водіїв, інформує Твоя МАШИНА.

Renault Logan і Sandero

Бюджетні седан і хетчбек Рено доступні, економічні та місткі. Перевага Logan – величезний багажник.

Ravon R2

Ravon R2 – найдешевший автомобіль з АКПП на українському ринку. До того ж, його компактні розміри ідеально підходять для міста.

Citroen C3

Французький хетчбек привертає оригінальним дизайном і економічністю. Накладки Airbump на боковинах бережуть кузов від пошкоджень, що важливо для початківців водіїв.

Ford Fiesta

Перевага Ford Fiesta – захоплююча керованість, одна з кращих в класі. Автомобіль підійде тим, хто мріє стати активним водієм і отримувати задоволення від їзди.

Renault Duster

Якщо потрібен кросовер, то Renault Duster – очевидний вибір в бюджетному сегменті. Це одна з найпопулярніших нових моделей в Україні. Повнопривідні версії приємно здивують прохідністю.

Fiat 500

Якщо хочеться стильний автомобіль для міста і бюджет дозволяє, то можна звернути увагу на Fiat 500. Він не самий місткий, але зате виглядає яскраво.

Skoda Fabia

Skoda Fabia простора всередині, за мірками В-класу, і з добре налагодженою ходовою. Якщо необхідний місткий автомобіль, то слід звернути увагу на універсал Шкода Фабія.

Toyota Corolla

Toyota Corolla в останні роки – найпопулярніший автомобіль в світі. Седан надійний, місткий і комфортабельний. В Україні доступна і економічна гібридна версія.

Читайте також: Названо кращі моделі авто, які витрачають мало палива і не підводять

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти