Назвали автомобілі, власники яких намагаються їх позбутися вже через рік після покупки

Автомобільні експерти назвали автомобілі, які найчастіше розчаровують своїх власників вже в перший рік після покупки. Такі марки в більшості випадків не відповідають дійсності, тому водіям не залишається нічого, крім як відправити машину на вторинний ринок.

Mercedes-Benz C-Class зайняв першу сходинку антирейтингу. Його продають більше 12% автовласників через часті поломки і дороге технічне обслуговування цієї моделі.

Mini Clubman і Range Rover Evoque не задовольняють близько 10% власників через специфіку оформлення салону – маленький салон і незручність заднього огляду.

Nissan Versa Note і BMW X3 ділять цей рядок, тому як 9% їх власників відправляють ці машини на вторинний ринок майже відразу через дороге обслуговування і часті поломки. У такому ж становищі опинилася модель BMW X1, від якої позбавляються через сумнівну надійність кросовера.

Jaguar XР продають 8,8% власників в перший рік після покупки. Автомобіль часто ламається, а його обслуговування виявляється занадто дорогим і енерговитратним для водіїв.

Nissan Versa – одна з найбільш недорогих в США, проте машина не може похвалитися ні салоном, ні гідним оснащенням навіть за свої гроші – 12 500 доларів. Тому 8,7% власників продають цю модель протягом першого року.

Читайте також: Названо п’ять кращих позашляховиків, які не бояться будь-якого бездоріжжя

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти