Британці назвали кращі автомобілі 2020 року

Британське видання Top Gear назвало кращі автомобілі 2020 року, інформує Твоя МАШИНА.

Лідери були обрані в 18 номінаціях, три з яких створили саме ведучі – Кріс Харріс, Педді Макгіннесс і Ендрю «Фредді» Флінтофф.

Відомо, що «Автомобілем року» за версією Кріса Харріса, виявився німецький спорткар Porsche 911 Turbo S. Свій вибір він назвав жартівливим, проте досить ємним висловом: «Якщо у вас є гроші, то купіть 911 Turbo S … і чотири або п’ять водійських прав на всякий випадок ».

Своїх переможців також вибрали Педді і Фредді. На їхню думку, фаворитами є відомий британський спорткар Jaguar XJ220 і електричний фургон для морозива «Містер Ніппо».

У головній номінації – «Автомобіль року-2020 по версії Top Gear» переможцем є новий Land Rover Defender. Крім того, він також став кращим і в супутній категорії «Нестримна сила року».

Журі популярного конкурсу дало досить високу оцінку новому Defender, який як вони вважають виявився одним з найнадійніших автомобілів.

«Звання Car of the Year отримують тільки кращі з кращих. Ми усвідомлюємо, що розробка нової генерації позашляховика, який став культовим авто є непростим заняттям, проте Land Rover не пошкодував часу для того, щоб отримати прекрасний результат », – повідомив редактор видання Top Gear Джек Рікс.

Читайте також: Названо кращі швидкі позашляховики, які відрізняються своєю надійністю

Джерело avtodream.org
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти