Названо топ-10 найнадійніших автомобілів: на замітку водіям

Щорічні дослідження американського журналу Consumer Reports виявляють моделі, які доставлять власникам менше проблем. Дослідження засноване на даних, зібраних по 329 000 автомобілів, інформує Твоя МАШИНА.

Аналітики вивчили 17 проблемних місць автомобіля, від скрипу гальм і облізлого внутрішнього оздоблення салону до серйозних несправностей, таких як післягарантійний ремонт трансмісії або проблеми з системою повного приводу.

Вони зважили серйозність кожної проблеми, щоб створити прогнозовану оцінку надійності для кожного транспортного засобу за шкалою від 1 до 100 балів, потім дані об’єднали з зібраними в ході випробувань на полігоні, а також з результатами опитування задоволеності власників та даними про безпеку цих транспортних засобів. Щоб автомобіль потрапив в список, дослідники повинні мати інформацію про нього як мінімум два модельних року.

Виходячи з цього аналізу, складено список моделей, які, за прикидками аналітиків, є найменш проблемними. Вони представлені, починаючи з самих надійних.

Лідером списку стала Toyota Prius, яка набрала в рейтингу 93 бали.

На другому і третьому рядку Lexus NX і Buick Encore (перелицьований Opel Mokka) з 91 балом кожна.

Toyota Prius Prime заслужила 88 балів.

Hyundai Kona – 87 балів.

Audi A5 і Audi A4 набрали по 86 балів.

І замкнула провідну десятку Mazda CX-5 з 85 балами.

Читайте також: Які вживані авто можна купити в Україні та ЄС за $1000 і менше: список моделей

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти