Назвали суперкари, які з’явилися в 2020 році

2020 рік був, м’яко кажучи, дивним навіть в автомобільному плані. Багато місяців пройшли під знаком глобальної коронарної кризи, яка, звичайно, позначилася і на автомобільному світі і, звичайно, дуже негативно.

Хоч і не було гламурних автомобільних виставок, на яких виробники могли б показати все, на що вони здатні, ряд нових моделей все ж показали широкій публіці, хоча в основному в інтернеті. Серед них на автомобільній сцені знайшли своє місце новітні суперкари і гіперкари. Деякі покладалися на менші і більш модернізовані двигуни, інші перейшли на електрику, а третім вдалося зберегти свою нинішню концепцію.

Gordon Murray T.50

Творець легендарного McLaren F1 повернувся на автомобільну сцену з новим творінням. Gordon Murray T.50 викликав безліч відгуків, в основному позитивних. Авто важить всього 986 кг і на ньому стоїть унікальний V12 від Cosworth потужністю 663 кінських сили.

Lamborghini Huracan STO

Lamborghini Huracan знаходиться на ринку вже давно. Перед тим, як створити суперкар нового покоління, Lamborghini кілька тижнів тому представила абсолютно особливу версію, яка пов’язує стандартну модель і гоночну машину Super Trofeo. Таким чином, STO означає «Super Trofeo Omologata» або, іншими словами, це гоночний автомобіль, який «втік» з траси.

Maserati MC20

Maserati змінюється, і їх новий суперкар MC20 – прекрасна ілюстрація цього. Машина має абсолютно новий дизайн, який відрізняється від того, що раніше показував виробник. На MC20 також стоїть новий двигун, розроблений брендом – V6 Nettuno. Це знаменує кінець партнерства з Ferrari, яка до сих пір поставляла двигуни V8 для GranTurismo і GranCabrio.

Mercedes-AMG GT Black Series

Одним словом, це найпотужніший Mercedes-AMG на даний момент (730 к.с. і 800 Нм). Black Series також стала найшвидшою на трасі Нюрбургринзі, випередивши показники Lamborghini Aventador SVJ, а також Porsche 911 GT2 RS.

Bugatti Chiron Pur Sport

Pur Sport – це те, чим повинен був бути Chiron спочатку. Автомобіль менш важкий, більш аеродинамічний і з ще кращою керованістю. Bugatti Chiron Pur Sport зберіг двигун Chiron W16 потужністю 1500 кінських сил, але максимальна швидкість була обмежена до 350 км / год.

Koenigsegg Gemera

Koenigsegg Gemera – це абсолютно новий тип гіперкара: він розрахований на чотирьох чоловік, які можуть насолоджуватися неймовірною потужністю 1723 кінських сил. Автомобіль приводиться в рух двигуном всього з 3 циліндрами і робочим об’ємом 2 літри. Але є хитрість: твін-турбо агрегат на 600 «коней» підключається до двох електродвигунів, розташованим на задній осі.

Czinger 21C

Модель Czinger 21C, яка не відома широкому загалу, родом з США. Автомобіль оснащений 2,88-літровим двигуном V8 з двома турбінами, який розвиває феноменальну потужність в 1250 к.с. Автомобіль при масі всього 1250 кг володіє питомою масою в 1 к.с. за 1 кг.

McLaren 765LT

Можливо, ви добре знаєте McLaren 720S. Що ж, 765LT – досить привабливе удосконалення цього суперкара. Хоча з таким же двигуном, потужність тут була збільшена до 765 «коней». Крім того, модель «скинула» кілька фунтів і пропонує ще кращу аеродинаміку.

Hispano-Suiza Carmen Boulogne

У минулому році був представлений цей мега-автомобіль, який буде випущений всього в 5 одиницях. Гіперкар має потужність 1114 к.с. і розганяється з 0 до 100 км / год за 2,6 секунди. Хоча стиль може сподобатися не всім, а ціна становить 1,65 мільйона євро.

Koenigsegg Jesko Absolut

Koenigsegg дуже заздрить Bugatti. Коли французький бренд представив Chiron Super Sport 300+, який розвиває максимальну швидкість 490 км / год, шведи не захотіли здаватися і відповіли Jesko Absolut, якому належить знищити досягнення конкурента.

Porsche 911 Turbo S

Porsche 911 Turbo S – це одна з найпотужніших версій позачасового 911. У новому поколінні модель як і раніше спирається на 6-циліндровий опозитний двигун, який тепер розвиває потужність 650 к.с.

Читайте також: Рейтинг вживаних автомобілів, які будуть служити довго

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти