Назвали топ-5 вживаних авто, які купували українці в 2020 році

У січні 2021 року купували менше старих автомобілів, ніж в цьому ж місяці 2020 року. Навіть їх ввезення в країну зменшилося на 7%. «Твоя МАШИНА» надає рейтинг брендів, старі авто яких користувалися найбільшим попитом в минулому році в Україні.

Лідером став, як і в попередніх періодах, Volkswagen. Хоча за цей же період в 2019 році було ввезено на 15,6% автомобілів більше. Найбільшою популярністю користувалися моделі Golf і Passat.

На другому місці з невеликим відривом йде Renault. Найбільше купували Duster і Logan. При цьому вартість автомобілів росла протягом усього року, а сумарно було придбано понад 3439 машин.

У ТОП потрапив і Ford з ростом в 2,1%. Хоча популярністю користувалася тільки модель Escape, але це не означає, що Transit зовсім не знаходив покупців. Класика мікроавтобусів із трендів виходити не збирається.

Не особливо впали продажі Skoda. Але, з огляду на те, що бренд все ще належить концерну Volkswagen, дивуватися популярності не варто. Найбільш ходовими машинами стали Octavia RS 5 і Scout.

Найбільше експертів здивував в рейтингу бренд Hyundai. Продажі Sonata і новішого Genesis виросли майже на 23%. Результат дуже хороший, якщо врахувати занепад попиту на вторинному ринку. Мабуть, автолюбителі стали віддавати перевагу надійним автомобілів, хоча і з більшою вартістю.

Цікавим моментом стало те, що навіть в сегменті азартних ігор Volkswagen став лідером рейтингу. Автомобілі саме цього бренду розігрувалися в найвідоміших казино Монте-Карло. Можливо, схожої ситуації варто чекати і в Україні після закону про легалізацію азартних ігор.

Читайте також: Назвали топ-6 недорогих авто в Україні: компактні, практичні і надійні

Джерело topgir.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти