Завтра в Раді розглянуть питання безпеки на дорогах

У вівторок нардепи розглянуть законопроекти  щодо соціального захисту окремих категорій осіб, а також законопроект щодо безпеки на дорогах. Про це повідомив голова Верховної ради Андрій Парубій під час брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

Спікер наголосив, що Рада має у вівторок затвердити порядок денний на сесію.

“На завтра буде дуже важливо для Верховної ради затвердити порядок денний на цю сесію. Також на завтра мною запропонований блок питань другого читання. Поміж них дуже важливі закони, які стосуються соціального захисту окремих категорій осіб із числа жертв нацистських переслідувань та політичних агресій”, – повідомив Парубій.

За його словами, до розгляду народними депутатами у вівторок також запропонований проект закону про забезпечення прозорості у видобувних галузях.

“Два важливих закони з блоку питань правоохоронної діяльності, які стосуються судово-експертної діяльності, а також безпеки на дорогах. Це питання в останній період часто підіймали громадські діячі. Тому я планую, що насиченим і продуктивним буде і завтрашній день”, – повідомив спікер.

Нагадаємо, минулого тижня Парубій анонсував, що Верховна рада України найближчим часом розгляне законопроекти про безпеку на дорогах. Голова Ради зазначив, що законопроекти з цієї сфери вже пройшли комітети і будуть розглянуті парламентом найближчим часом.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти