Названа дата прем’єри нового кросовера-купе Volkswagen Tiguan X

Німецький автовиробник визначився з датою дебюту свого нового купе-кросовера Tiguan, який отримав приставку «X» в назві. Як повідомляється, офіційна презентація відбудеться в рамках мотор-шоу в Пекіні 26 вересня.

Volkswagen Tiguan з приставкою «X» побудований на базі подовженої версії позашляховика, яку європейські покупці знають як Tiguan Allspace, а в Китаї модель називається Tiguan L. Від базової версії новинку відрізняє інша форма даху і перероблена корма. Втім, з технічної точки зору купевидна версія кросовера повністю ідентична звичайній Volkswagen Tiguan 2021 модельного року.

Автомобіль вже в базі буде комплектуватися «спортивним» пакетом R Line. Tiguan X може похвалитися оригінальними задніми ліхтарями, які об’єднані стильною пластиковою вставкою, на задньому бампері встановлена масивну світловідбиваюча планка, а також фальшиві патрубки вихлопної системи. Дизайн передньої частини кузова звичайного Tiguan і Tiguan X повністю ідентичні.

Новий Volkswagen Tiguan X має габарити 4764x1859x1628 мм при колісній базі 2791 мм. В якості силової установки використовується 2,0-літровий мотор, віддача якого становить в залежності від модифікації 186 або 220 к.с. Пару йому складає 7-ступенева роботизована трансмісія DSG. Система повного приводу доступна в якості додаткової опції.

Масове виробництво купевидної версії буде запущено на спільному заводі Shanghai Volkswagen в Китаї. Попередня вартість Volkswagen Tiguan X в Китаї — близько 237 тис. юанів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти