Крихітний Daihatsu Copen замаскували під Nissan GT-R

Daihatsu Copen виробник позиціює як спортивний кей-кар. Довжина автомобіля складає всього 3395 мм, а під капотом встановлений трициліндровий моторчик об’ємом 660 «кубиків», що розвиває 64 к.с. Цю «блоху» японська компанія Liberty Walk замаскував в стилі крупнішого і грізнішого земляка – Nissan GT-R.

Liberty Walk багато років випускає тюнінг для Copen. Раніше компанія вже представляла комплекти в стилі «Годзілли».

Передня частина комплекту включає решітку радіатора в дусі Nissan GT-R, а також повітрозабірники і горизонтальні світлодіодні денні ходові вогні. Стандартні фари Copen напрочуд непогано поєднуються з незграбною формою решітки радіатора. Гострий передній сплітер забезпечує Daihatsu дорожній просвіт, якого можна очікувати від справжнього суперкара.

Liberty Walk любить розширювати кузов автомобіля, і крихітний Copen теж пішов цим шляхом. Тут з’явилися розширені колісні арки і чорні колісні диски з агресивним розвалом. У комплект також входять фірмові бічні спідниці.

Для задньої частини розробили величезне антикрило, дифузор в стилі GT-R і чотири патрубки випускної системи (на один більше, ніж загальна кількість циліндрів в двигуні).

Боді-кіт коштує 423 500 ієн.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти