Три розібраних авто намагалися ввезти з Литви під виглядом запчастин

Три розібраних авто намагалися ввезти з Литви під виглядом запчастин та переправити в Таджикистан, але білоруські митники звернули на це увагу, та з’ясували, що автомобілі знаходяться в розшуку Інтерполу.

Розповідає “Твоя МАШИНА” посилаючись на державний митний комітет Білорусі.

“Білоруські митники у взаємодії зі співробітниками органів внутрішніх справ розкрили схему незаконного переміщення через кордон двох легкових авто Lexus RX 450H 2017 року випуску і одного Range Rover 2018 року випуску. Автомобілі, які знаходяться в розшуку Інтерполу, перевозилися частинами в розібраному вигляді в Таджикистан”, – розповіли в комітеті.

Транспортний засіб DAF таджицької фірми-перевізника, в якому знаходилося три кузова від цих машин, виїхало з Литви через пункт пропуску “Беняконі”. Оперативники Гродненської регіональної митниці виявили вантажівку з використанням можливостей системи управління і аналізу ризиками.

Митники направили вантаж в управління Державного комітету судових експертиз в Гродненській області.

Експерт встановив, що ідентифікаційні номери кузовів були змінені: рельєф всіх знаків видалений, а маркується панель пофарбована. Також вдалося визначити і первинні VIN-номера кузовів, за якими і з’ясувалося, що авто знаходяться в розшуку по лінії Інтерполу.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти