Українцям повертатимуть частину грошей за покупку авто на газу

Прес служба Укравтогазу повідомила про запуск програми компенсації витрат на придбання нового та вживаного транспорту на метані (CNG), пише Твоя МАШИНА посилаючись на MMR.

«Щоб створити для українських перевізників та підприємств додатковий стимул до оновлення власних автопарків та зменшити фінансове навантаження на бізнес клієнта, компанія Укравтогаз розробила програму компенсації витрат на придбання нового та вживаного транспорту на екологічному CNG», – повідомили у компанії.

Організація уточнює, що компенсація вартості авто відбуватиметься за рахунок надання довгострокових фіксованих знижок на CNG пальне.

Максимальний термін тривалості програми становить 10 років.

«Програма підійде для юридичних осіб, власників автопарків, перевізників, підприємств та компаній, які прагнуть оновити свій автопарк на більш сучасний, екологічний та економічний транспорт. Учасники програми, які придбають новий або вживаний транспортний засіб зі встановленим ГБО від заводу-виробника або переобладнають новий автомобіль, мають змогу отримувати щомісячну компенсацію коштів на власний рахунок», – зазначили у прес службі організації.

Нагадаємо, в Україні можуть змінити акцизи на пальне, що може призвести до значного подорожчання автомобільного газу, а от вартість бензинів, навпаки, може зменшитися.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти