Майданчик ЗАЗ заповнюється легковими авто: що випускають

На заводі ЗАЗ накопичилися позашляховики Niva, хоча повідомляється про три моделі.

Запорізький завод ЗАЗ зараз виробляє не тільки автобуси (деякі з них незабаром відправляться на ринок Євросоюзу), а й збирає російські автомобілі Лада з машинокомплектів для українських покупців. На фото показали безліч готових до відвантаження дилерам позашляховиків Lada Niva.

Машини знаходяться на накопичувальній парковці заводу в Запоріжжі. Фото опублікувало місцеве видання Акцент. ЗМІ також повідомляє про бюджетні моделі Lada Granta і Lada Largus, які стоять на майданчику. Але на фото видно тільки позашляховики Лада Нива.

Не так давно ця модель зазнала невелике оновлення і отримала човен АвтоВАЗу на емблемі замість золотистого хреста Chevrolet – під американським брендом автомобіль більше не продається. На фото видно, що ЗАЗ зібрав екземпляри моделі в різних комплектаціях: відрізняється колір автомобілів, деякі позашляховики оснащені легкосплавними дисками, в той час як інші отримали сталеві штамповані колеса, характерні для базових і найдешевших модифікацій.

Чому машини скупчуються на парковці – невідомо. Можливо, дилери не встигають їх продавати. В Україні купити Лада Нива можна від $ 11 300 до $ 15 000 в залежності від комплектації згідно сайтам з продажу автомобілів. У той же час офіційне представництво бренду в нашій країні на своєму сайті ціну на модель не надає.

Читайте також: Рейтинг автомобілів, які найшвидше дешевшають з часом

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти