Справа навіть не в штрафах: власників “євроблях” в Україні чекають великі проблеми

На сторінці “Водії України” у Facebook кажуть, що власники автомобілів з єврономерами не зможуть отримати відшкодування від страхової компанії у разі ДТП, оскільки страхові компанії почали відмовляти власникам на євро реєстрації у виплатах.

Власник автомобіля на євро номерах, після того як потрапив у ДТП звернувся до страхової компанії, аби вони відшкодували йому страховий випадок, а у відповідь страховики почали вимагати від нього документи із фіскальної служби та офіційний переклад довіреності на право представляти інтереси реального власника автомобіля.

На сторінці опублікували фото відповіді.

Наразі, в Україні є приблизно мільйон автомобілів, які потребують обов’язкового митного оформлення та реєстрації на території України відповідно до законодавства.

Власники “євроблях” вимагають від уряду ухвалення законопроєктів № 3704, 3705 та 3706, які вносять зміни до Податкового та Митного кодексів. Ці акти пропонують скасувати акцизний збір, ввести обов’язковий техогляд, доповнити законодавство податком на дорогі авто і вирішити проблеми з водіями, яких уже оштрафували за порушення українського законодавства.

Читайте також: Названо 7 автомобілів з Японії і Кореї, які гарантовано проїдуть 400 тисяч кілометрів

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти