Новий Toyota Land Cruiser отримає три двигуни V6

Довгоочікуване нове покоління Toyota Land Cruiser також отримає повну лінійку силових агрегатів, яка буде складатися з трьох V-образних двигунів з 6 циліндрами, інформує Твоя МАШИНА.

Заміна двигунів дозволить позашляховику стати більш екологічним і економічним. Чутки про відмову від двигунів V8 – як бензинових, так і дизельних – в Land Cruiser 300, як буде називатися нова модель, чутки ходили давно, але підтвердилася інформація тільки зараз.

Позашляховик вийде на ринок з вибором з 3 двигунів V6, характеристики яких поки не розголошуються. Першим буде 3,5-літровий бензиновий з турбонаддувом, і він буде доступний в ще більш потужній версії з гібридною системою приводу. Третім стане 3,3-літровий турбодизель.

За розмірами новий Land Cruiser буде схожий на нинішнє покоління. Очікується, що довжина буде збільшена на 20 мм, а ширина – на 5 мм. Однак висота зменшиться на 10 мм. Зате колісна база буде довшою на 50 мм.

Toyota планує запропонувати два варіанти – люкс і стандарт, щоб підвищити популярність позашляховика на всіх ринках світу. Очікується, що новий Land Cruiser дебютує в квітні цього року.

Читайте також: Tesla випустила “народний” електромобіль за доступною ціною: скільки коштуватиме, фото і характеристики

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти