В Україні представили особливий автомобіль для армії: подробиці і фото

Державний науково-дослідний інститут випробувань і сертифікації озброєння і військової техніки розпочав випробування мобільного пункту управління для військових, який побудований на шасі КрАЗ-6322 з причепом.

Автомобіль був створений для того, щоб незалежно від погодних умов і наявності інфраструктури, забезпечувати безперебійну роботу і відпочинок особового складу оперативних пунктів управління.

Транспортний засіб складається з штабної машини і штабного причепа. Розміщення модулів можливо як на автомобілі, так і на грунті. При установці на шасі КрАЗ-6322 переміщення можливо як по бездоріжжю, так і по дорогах загального користування.

Штабний автомобіль має 8 робочих місць, які обладнані лінією локальної обчислювальної мережі. При цьому можливе підключення зв’язку різних типів. У причепі крім місця для відпочинку, також обладнаний санітарно-гігієнічний вузол.

В обох модулях є автономні системи електроживлення, кондиціонування, вентиляції і обігріву повітря. Після завершення випробувань буде прийнято рішення, чи можуть дані модулі використовуватися в ЗСУ.

Читайте також: Названо авто, які витрачають найменше палива – 2-3 літри на 100 км

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти