Назвали 10 вживаних автомобілів, які майже не ламаються

Надійність – мабуть, одна з головних характеристик машини. Особливо важливим цей показник стає при покупці вживаної машини. Кращих в питаннях надійності взялися визначати британці з видання What Car?, інформує Твоя МАШИНА.

Топ-10 найнадійніших машин з цього рейтингу – далі в добірці.

10. Volkswagen Touareg (2010-2018)

І на десятій сходинці «німець». «Туарег» другого покоління дійсно виявився вкрай вдалою машиною. У нас він був одним з лідерів продажів серед преміальних кросоверів. І все ще до нього проявляють великий інтерес на вторинному ринку. І до надійності кросовера нарікань небагато.

9. Honda Jazz (випуску 2008 – 2015)

Не найпопулярніший на нашому ринку, але дуже популярний в Британії автомобіль. Але навіть у нас на вторинному ринку можна відшукати машини другого покоління. І проблем з ними бути не повинно. «Джаз» займає заслужене місце в цьому рейтингу.

8. Honda CR-V (2012 – 2018)

Японський кросовер поступається німецьким конкурентам в їздових дисциплінах, але перемагає їх в надійності, чим і заслужив місце в рейтингу.

7. Honda Civic (2012 – 2017)

Civic – можна сказати символ марки Honda. Зараз випускається вже десяте покоління моделі. У рейтинг потрапила попередня, дев’ята, генерація.

6. Lexus RX (2009 – 2016)

Поява «Лексуса» в цьому рейтингу була цілком очікувана. Адже «Лексус» – це «Тойота», а вони не ламаються. Стереотип? Можливо, але наявність моделі RX його тільки підкріплює.

5. Seat Leon (2013 – теперішній час)

«Леон» третього покоління побудований на одній платформі з Volkswagen Golf. Загальна у них не тільки платформа, а й … Напевно, легше перерахувати, що у них не загальне. Але ось Golf чомусь в цей рейтинг не потрапив. Чудеса, та й годі.

4. Mitsubishi ASX (2010 – теперішній час)

ASX досить бадьоро вийшов на вітчизняний ринок, але потім втратив свою спритність і начисто програв конкурентам з «Рено» і «Ніссан». Продажі виявилися настільки обтяжуючими, що модель пішла з ринку в 2016 році. А шкода, автомобіль виявляється досить надійним.

3. Audi Q3 (2011 – 2018)

Кросовер від Audi – ще один приклад популярної в Британії машини, яка у нас не надто йде. Все-таки ринки різні. Але ось надійність цього автомобіля беззаперечна.

2. Lexus CT (2011 – теперішній час)

“Лексус” є справжнім підтвердженням тому, що гібридна машина може бути надійною. Ну це ж перелицьована «Тойота Пріус», а «Тойоти» … ну, ви пам’ятаєте.

1. Toyota Yaris (2011 – теперішній час)

Стереотип стереотипом, а «Тойота» на першому місці. І це вже цілком об’єктивне підтвердження того, що вони таки не ламаються.

Читайте також: Названо 6 популярних авто, які іржавіють, ще перебуваючи на гарантії

Джерело novate.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти