5 засобів, які допоможуть вашому авто легше дожити до весни

Зима, як завжди, наступила раптово, і попереду – боротьба з обмерзанням стекол, сніжним брудом і іншими «принадами» холодної пори року. А ще дуже часто і зазвичай несвоєчасно з настанням холодів з ладу виходять запчастини. В такому випадку вам можуть знадобитися нові запчасти DONG FENG. А також розкажемо вам про кілька засобів, які допоможуть вашому авто легше дожити до весни.

1. Незамерзайка

Перше, що потрібно було зробити до настання холодів, – замінити в бачку омивача звичайну воду на спиртовмісну омиваєму рідину. Наслідки ви знаєте – є ризик отримати крижаний кому в бачку і застиглі трубки.

Але з незамерзайкой не все так просто: її важливо підбирати під відповідні температури. Не варто брати рідину, розраховану на -5, якщо ви живете в більш холодному регіоні. Тому обирайте омивач відповідної температури до вашого регіону.

2. Засіб, що допомагає розморозити стекла

Одна з найбільш дратівливих речей в зимову пору – обмерзлі скла і дзеркала. Добре, коли машина обладнана зимовим пакетом опцій і у неї є обігрів всіх дзеркал і стекол. Але багато автолюбителів змушені боротися з крижаною кіркою на стеклах за допомогою скребка, який дубіє на морозі і може подряпати скло. Та й взагалі, холодно стрибати навколо машини вранці …

Щоб не нашкодити машині, можна взяти засіб, який створений для того, щоб допомогти розморозити стекла.

3. Антиобморожувач стекол і антизапрівач

Ще одна часта проблема – запотівання скла, яке утворюється через різницю температури всередині салону і зовні. Через це волога випадає маленькими краплями на стеклах і знижує видимість.

Якщо потрібно швидко прогріти салон автомобіля, що мені робити?
Досить нанести на скло антизапрівач. Ну а зовні має сенс обробити скла засобом проти обмерзання.

4. Антигравій

Взимку дороги наших міст комунальники щедро посипають сумішшю піску та реагентів, які повинні розчиняти сніг і лід. І все б нічого, але через потрапляння реагентів страждають кузови автомобілів – і не важливо, оцинкований він чи ні. Якщо є відколи в районі колісних арок, порогів або днища, то можуть бути проблеми.

Вихід один – перед тим як випаде сніг, потурбуватися і покрити особливо чутливі місця автомобіля спеціальними складами.

5. Антигель для дизельних двигунів

Всі власники дизелів знають – як тільки настають холоди, потрібно шукати заправки з зимовим дизпаливом. Для початківців власників дизельних агрегатів пояснимо: «солярка» ділиться на літнє і зимове паливо, які відрізняються один від одного температурою, при якій солярка перетворюється в кисіль. Якщо прогнати його через паливну систему, можна потрапити на ремонт форсунок, заміну фільтру, а іноді і чогось більш серйозного.

Тому досвідчені власники в перехідний погодний період використовують антигелі, які дозволяють знизити температуру гелеутворення для літнього палива.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти