Найкрутіші авто Джеймса Бонда у виконанні Шона Коннері

На вихідних світ облетіла сумна новина – у віці 90 років пішов з життя сер Шон Коннері. Легендарний актор зіграв у десятках фільмів, але прославився, насамперед, як перший Джеймс Бонд.

Саме в ролі агента 007 Шон Коннері отримував найкрутіші автомобілі свого часу. Topgir відібрав найкращі з них, інформує Твоя МАШИНА.

Aston Martin DB5

Культовий автомобіль Джеймса Бонда – і цим все сказано. Шон Коннері їздив на Aston Martin DB5 у фільмах «Кульова блискавка» і Голдфінгер. Нагадаємо, що 282-сильний спорткар оснащений кулеметами, таранами, номерами, що змінюються і кріслом-катапультою. Нещодавно саме такий шпигунський автомобіль з усіма наворотами випустили лімітованою серією.

Ford Mustang Mach I

У фільмі «Діаманти назавжди» агент 007 несподівано сів за кермо яскраво-червоного Ford Mustang Mach I 1971 з 5,8-літровим V8 на 285 л. с.

Sunbeam Alpine

Легкий британський родстер Sunbeam Alpine – перше авто Джеймса Бонда з дебютної кінострічки «Доктор Но». Оснащений він скромним 80-сильним двигуном об’ємом 1,6 л.

Chevrolet Bel Air

У фільмі «Доктор Но» агент 007 також їздив по тропічному острову на кабріолеті Chevrolet Bel Air 1957 року. До речі, вже в 50-х для Bel Air пропонували інжекторні V8.

Bentley 3 ½ Litre

Взагалі, в книгах Яна Флемінга Джеймс Бонд їздить на Bentley. У кіно ж Bentley засвітився лише раз – з Шоном Коннері у фільмі «З Росії з любов’ю».

Toyota 2000GT

Спеціально для фільму «Живеш тільки двічі» випустили ексклюзивний кабріолет Toyota 2000GT. Справа в тому, що високий Шон Коннері просто не поміщався нормально в купе і це ускладнювало зйомки. Так що машині зрізали дах. До слова, зараз Toyota 2000GT коштує як три Lamborghini.

Читайте також: Водіїв попередили про штраф за ксенон у фарах: можуть позбавити прав та автомобіля

Джерело topgir.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти