У мережі показали унікальний автомобіль, який нагадує головного героя мультсеріалу «КітПес»

Нещодавно на Facebook було опубліковано оголошення про продаж особливої машини, яка нагадує головного героя мультсеріалу «КітПес».

Щоб створити автомобіль – «КітПес» потрібно було взяти два мінівена Plymouth Voyager і об’єднати їх в один. Зазначимо, що обидва автомобілі другого покоління, привертає увагу те, що вони відрізняються оформленням передньої панелі і мають різну кількість подушок безпеки.

Примітно, що «Кітпес» зберіг обидва двигуни з трансмісіями, а живляться мотори від загального паливного баку, мають єдиний вихлоп і систему запалювання, а тому, коли запускається один силовий агрегат, то заводяться обидва. Власник зазначає, що «двосторонній» Voyager дійсно може їздити в обидві сторони.

Зовні автомобіль стилізований під поліцейську машину, а на обидва капоти нанесені логотипи некомерційної організації Shriners Hospitals for Children – мережі дитячих медичних центрів. Найімовірніше, машину використовували в ролі промо автомобіля на різних заходах.

В оголошенні власник зазначив, що дана машина не може використовуватися на дорогах загального користування. Будь-який бажаючий може придбати цей «двосторонній» Voyager за 6,5 тис. доларів, що становить приблизно 183 тис. грн.

Читайте також: Lamborghini Huracan отримає першу в світі позашляхову версію

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти