Назвали 7 незвичайних концепт-карів, які урізноманітнять авторинок в майбутньому

У статті представлені “сім” концепт-карів, які точно урізноманітнять ринок в найближчі роки. Вони володіють високими технічними характеристиками, вражають своїм дизайном, який точно відрізняється від інших моделей автомобілів.

1. Nissan IMx Kuro

4 роки тому презентували, нову модель Nissan IMx Kuro. У кросовера багато цікавих деталей, також потрібно відзначити панорамний OLED-дисплей на приладовій панелі, просторий салон, цікаві деталі інтер’єру такі як обрамлення склом і металом. Автомобіль працює з нульовим рівнем викидів. Також електричний кросовер автономний.

Безліч таких деталей вже прославили автомобіль, він вже затребуваний серед автомобілістів. Кросовер нагадує автомобіль з майбутнього, завдяки унікальному дизайну.

2. Mitsubishi Emirai 4

Цей кросовер названий «автомобілем інтелектуальної мобільності» був показаний в рамках виставки CES. Примітно що автомобіль оснащений яскравими деталями і інноваціями, також доповнений проекційним дисплеєм, реальності з 3D-картуванням, а також автономним режимом і біометричною аутентифікацією водія, синхронізація з розумним будинком і навіть з мобільними платежами.

3. Mercedes-Benz Vision Урбанетік

Модель автомобіля Mercedes-Benz Vision Урбанетік, створена з метою футуристичного концепт-кара. Автогігант розроблений за сучасними стандартами, одна з особливостей, можливість автономного водіння.

По суті модель являє собою мікроавтобус, в салоні: вісім сидячих місць, чотири – стоячих. Як варіант автомобіль можна використовувати як маршрутне таксі, або ж вантажний модуль. Автомобіль має футуристичний дизайн. Також система автономного водіння складається з електричних батарей, силової установки Urbanic.

4. Харлей-Девідсон LiveWire

Відомий виробник мотоциклів з США випустив сучасний байк разом з Panasonic Automotive. Особливості мотоцикла: вбудована високовольтна батарея, розрахована на запас ходу на 110 миль на одному заряді. Максимальний розгін мотоцикла до 100 км \ год менше ніж за чотири секунди. Інноваціями якими володіє мотоцикл можна назвати GPS і LTE зв’язку і рідкокристалічний сенсорний дисплей.

5. BMW Vision iNext

Модель автомобіля BMW Vision iNext вразила глядачів на виставці CES – це концепт кар BMW Vision iNext, який прозвали «науково-фантастичною вітальнею на колесах». Місткий салон, компактний, оснащений відмінною системою водіння.

У моделі цього автомобіля, вбудований голосовий інтелектуальний помічник. Також, в салоні дерев’яний столик оснащений сенсорами, килимове покриття на задніх сидіннях.

6. Audi Aicon

У 2017 році був презентований концепт безпілотного електромобіля Audi Aicon, який вирізняється з-поміж інших моделей, він може проїхати від 435 до 497 миль на одному заряді. Також оснащений чотирма електродвигунами. Ще одна особливість цієї моделі він дуже швидко заряджається- менш за півгодини до вісімдесяти відсотків.

Цей автомобіль, концерн Audi вже в найближчі 2 роки втілить в життя, також налагодять його серійне виробництво. Це модель буде повністю безпілотною, в ній не будуть передбачені ні рульове управління, також педалі. У цієї моделі буде просторий салон з красивою скляною стелею.

7. Byton K-Byte

Автомобіль Byte K-Byte, незабаром запустять у масове виробництво вже в 2021 році. Особливість цього седана, що людина може їм не управляти. Такі функції як автопілот будуть досягатися за рахунок датчиків також сенсорів передач, на величезному екрані будуть виводитися медіа системи.
Презентація цього автомобіля выдбулася 4 роки тому. 500 мільйонів, така сума була виділена на реалізацію. Купити такий автомобіль доведеться, не за маленьку суму- близько 45 тисяч доларів.

Читайте також: Назвали топ-10 кращих компактних кросоверів в 2021 році

Джерело novate.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти