МАЗ привезе до України дві нові моделі (ФОТО)

Мінський автомобільний завод бере участь у виставці «City Trans Ukraine 2019», яка пройде з 28 по 29 березня 2019 року в м. Київ (НСК «Олімпійський»).

Про це пише Твоя МАШИНА з посиланням на autoconsulting.com.ua.

На ній МАЗ вперше представить автобус середнього класу моделі МАЗ 257030, призначені для перевезення пасажирів, а також газовий автобус МАЗ 203988.

Новий автобус середнього класу МАЗ 257030 – власна розробка служби головного конструктора Мінського автомобільного заводу – був створений на базі МАЗ 257S30.

Як і шкільний автобус, модифікація МАЗ 257030 має власне шасі з підвіскою від средньотоннажної вантажівки. Високий кліренс і на ресорах дозволяють вільно їздити по грунтових дорогах. Автобус оснащений чотирициліндровим рядним дизельним двигуном Cummins (Євро-5) потужністю 123 к.с. і механічною 6-ти ступінчастою коробкою передач FastGear.

У салоні автобуса є 31 місце для сидіння; є багажні полиці.

МАЗ 257030 обладнаний двома дверима пасажирського салону з правого боку і дверима водія з лівого боку. Водійське місце відділене від салону перегородкою. Лобове скло складається з двох частин, що, при необхідності, полегшить його заміну.

Автобус може бути оснащений висувною сходинкою для зручного доступу пасажирів в салон. У представленій на виставці моделі МАЗ 257030 встановлений кондиціонер, є два аварійно-вентиляційних люка.

Також до уваги відвідувачів «CityTransUkraine 2019» представлено автобус великого класу МАЗ 203988, який працює на газомоторному паливі.

МАЗ 203988 створений на базі міського низкопідлогового автобуса МАЗ 203, який вже встиг зарекомендувати себе як надійний і комфортабельний засіб для пасажирських перевезень, і відповідає всім сучасним технічним та естетичним вимогам.

Автобус МАЗ 203 оптимально підходить для перевезення пасажирів на міських та приміських маршрутах. Він оснащений системою «кнілінг» (нахил кузова в сторону дверей), що робить більш зручною та швидкою посадку і висадку людей з обмеженими можливостями і малорухомих груп населення.

Довжина автобуса становить 12 метрів, загальна пасажиромісткість – 90 осіб, 26 місць для сидіння. МАЗ 203988 оснащений двигуном, що працює на природному газі (метані) Mercedes-Benz екологічного стандарту Євро-6, автоматичною шестиступінчастою коробкою передач ZF і надійними газовими балонами четвертого типу загальним об’ємом до 1380 л.

 

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти