Компанія Land Rover представила позашляховик Defender нового покоління

Компанія Land Rover представила модернізований Defender нового покоління. Позашляховик, який з’явився на ринку кілька місяців тому, отримав більш потужний турбодизельний двигун і топову 404-сильну гібридну модифікацію.

Тепер найпотужнішим варіантом Defender в лінійці став гібрид P400e. Цей варіант отримав 404-сильну гібридну силову установку, яка складається з 300-сильного бензинового турбомотора об’ємом 2,0 літра і електродвигуна. Максимальний крутний момент гібридної установки становить 640 Нм. В якості трансмісії тут використовується 8-ступінчаста автоматична КПП.

Літій-іонна батарея на 19,2 кВт*год з можливістю підзарядки від електромережі здатна забезпечити запас ходу виключно на електротязі до 43 кілометрів. Land Rover Defender в модифікації P400e здатний прискорюватися з місця до «сотні» за 5,6 секунди.

Також варто відзначити, що силова гама поповнилася рядним 6-циліндровим бітурбодизелем об’ємом 3,0 літра сімейства Ingenium. Двигун пропонується в трьох варіантах форсування: 200 кінських сил (500 Нм), 249 кінських сил (570 Нм) і 300 кінських сил (650 Нм).

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти