Kia анонсувала новий «позашляховий» Sorento

З’явилися перші зображення кросовера у виконанні X-Line.
На домашньому південнокорейському ринку Kia Sorento четвертого покоління дебютував ще в лютому. Місяцем пізніше влаштували європейську прем’єру, хоча через коронавірус її довелося провести в онлайн-форматі. На черзі – Північна Америка.

У США показ відбудеться 22 вересня. Анонсуючи локальну презентацію, місцевий офіс опублікував декілька тизерних зображень новинки у «позашляховому» виконанні X-Line. На жаль, вони не надто інформативні: на першій можна розглянути тільки відповідний шильдик на передньому крилі, друга ж просто занадто поганої якості, щоб можна було зробити якісь висновки. Імовірно, кузов пофарбований в той же зелений відтінок Undercover Green, який в США пропонують для Soul X-Line.

Соренто для американського ринку отримає 2,5-літровий бензиновий двигун T-GDi сімейства Smartstream, що розвиває 281 к.с. і 421 Нм і поєднується з новим восьмиступінчастим роботом з подвійним зчепленням. В якості альтернативи запропонують 230-сильний гібрид на основі 1,6-літрового T-GDi в парі з шестиступінчастим автоматом.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти