Новий Hyundai Tucson з’явиться в Україні в наступному році

Оновлений кросовер Hyundai Tucson четвертого покоління має з’явитися в Україні в наступному році, конкретної дати початку продаж поки не називають.

Також тримають в секреті всю технічну інформацію про силові установки та інша характеристики оновленого кросовера. Тому нам залишається лише робити припущення з тих даних, про які розповіли під час презентації.

Новий Tucson буде доступний з бензиновим двигуном 1,6 літра та потужністю 150 к.с.. Також пропонується 115 сильний дизельний двигун. Для любителів більш швидкої їзди пропонують двигун об’ємом 2,5 літра та потужністю 190 к.с. Також мають бути гібридні модифікації, але про них детально ніхто не розказав.

Власне, на ній озвучувалася, що кросовер буде доступний з бензиновим мотором 1.6, потужністю в 150 кінських сил; дизельним двигуном потужністю в 115 кінських сил. Також буде доступний двигун 2.5 на 190 кінських сил. Плюсом до всього клієнтам запропонують гібридні модифікації, проте, їх характеристики вказані не були. Але скоріше за все на українському ринку гібридні версії представлені не будуть.

Читайте також: Новий Hyundai Tucson був помічений на дорогах

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти