Новий кросовер від ЗАЗ продаватимуть в Європі

Купе-кросовер Renault Arkana виходить на європейський ринок. Примітно, що у нас ця модель з’явилася раніше – купити Рено Аркана в Україні можна вже зараз, а ось в ЄС її почнуть продавати з 2021 року.

RS LINE VERSION

Слід зазначити, що новий Renault Arkana для Європи буде дещо іншим, не дивлячись на всю зовнішню схожість з українською моделлю. Для початку, його збірка буде налагоджена в Південній Кореї тоді, як ЗАЗ отримує машинокомплекти з московського заводу Renault.

RS LINE VERSION

Але цим відмінності не обмежуються. Європейський купе-кросовер Рено побудований на платформі CMF-B, як Captur і Clio в той час, як українська версія використовує агрегати Дастера (платформа В0).

Різниця помітна в салоні, адже версія для ЄС отримала віртуальну панель приладів і великий 10,2-дюймовий тачскрін портретного формату.

E3 VERSION- TITANIUM BLACK UPHOLSTERY – BLUE LIGHTING MULTI-SENSE

Двигуни Рено Аркана також відрізняються. Для Євросоюзу запропонують 1,3-літрові турбодвигуни на 140 і 160 к. с., а також 140-сильну гібридну установку E-Tech. А ось повного приводу не буде. Зате буде версія RS Line з обвісом і збільшеними передніми повітрозабірниками.

RS LINE VERSION – INDUCTION SMARTPHONE CHARGER

Читайте також: У Раді готують нові штрафи: що потрібно знати водіям

Джерело topgir.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти