Kia представила «заряджену» версію оновленого кросовера Stonic

Південнокорейський бренд Kia створив для Європи “заряджену” версію кросовера Stonic, прем’єра якого відбулася в серпні поточного року.

“Спортивна” версія Kia Stonic GT Line отримала новий передній бампер із трьома роздільними прорізами (в колір даху) замість одного суцільного. Також додалися великі повітрозабірники з боків й інтегрованими трапецієподібними світлодіодними протитуманними фарами в нижній частині. Автомобіль отримав унікальне оформлення решітки радіатора, чорні корпуси дзеркал, привертаючий увагу задній бампер з імітацією пари випускних патрубків й дифузором. На п’ятій двері є логотип GT Line.

В стандартну комплектацію включили повністю світлодіодні головні фари й 17-дюймові легкосплавні колісні диски включені. В залежності від ринку покупцям запропонують до 15 двоколірних поєднань кузова і даху.

Змін в салоні виявилося менше. Оновлений кросовер від Kia отримав вставки на передній панелі «під карбон», кермо з обробкою з перфорованої шкіри і контрастним простроченням із логотипом GT Line, комбіновану оббивку сидінь із тканини й шкірозамінника.

На європейському ринку автомобіль можна замовити з бензиновим турбованим двигуном з потужністю на 100 к.с., а також гібридний варіант EcoDynamics + на 120 к.с.
Стандартна коробка – «розумна» механіка iMT із перемиканням передач «по дротах», опціональна – семиступеневий робот.

У продажі оновлений кросовер має з’явитися в кінці 2020 року.

Читайте також: Найдешевший кросовер Toyota з’явився в продажі

Джерело motorcar.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти