Найдешевший електричний кросовер від Renault представили офiцiйно

Електромобіль Dacia Spring Electric нарешті офіційно представлений. Це найдоступніша електрична модель від Renault – вона буде коштувати близько 10 000 євро. З початку 2021 року модель надійде в служби каршерінга, а повноцінні продажі стартують наступної осені.

Dacia Spring Electric – європейська версія електрокара Renault K-ZE для китайського ринку, який, в свою чергу, створений на базі компактного кросовера Renault Kwid. Автомобіль досягає 3734 мм в довжину і 1770 мм в ширину при колісній базі в 2423 мм.

У салоні помістяться чотири людини, а обсяг багажника при таких розмірах непоганий: 300 л в звичайному стані і 600 л – зі складеними задніми кріслами. Базова комплектація Dacia Spring включає центральний замок, електросклопідйомники і бортовий комп’ютер, а ось за кондиціонер, парктронік і камеру заднього виду потрібно доплатити.

Електродвигун потужністю 44 к. с. дозволяє розвивати 125 км / год. У режимі Есо його потужність обмежена на 31 к. с., але так можна проїхати 225 км без підзарядки. Зарядити батарею на 26,8 кВт ∙ год від домашньої мережі можна за 5 годин.

Читайте також: Кросовер Renault-ЗАЗ отримав конкурента з Білорусі

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти