Changan розкрив зовнішність нового кросовера Uni-K

Автовиробник розкрив зовнішність преміального кросовера Changan Uni-K.

Китайські ЗМІ повідомляють, що новий кросовер Uni-K коштуватиме як мінімум 180 000 юанів, що становить приблизно 760 тисяч гривень за поточним курсом. Примітно, що на даний момент найдорожчий кросовер марки (CS95) пропонується від 165 900 юанів.

Серійна версія кросовера Changan Uni-K буде побудована з використанням напрацювань концепту Vision-V, а дебют моделі відбудеться 22 листопада на автошоу в Гуанчжоу. Продажі новинки стартують в першому кварталі 2021 року. На даний момент автовиробник розкрив зовнішність моделі і розсекретив деякі характеристики.

Великий Uni-K стане другою моделлю з сімейства автомобілів Uni ( «гравітація»). Рекламну листівку автовиробник назвав: «Другий Uni наближається».

Нагадаємо, що концепт-кар Changan Vision-V дебютував 29 вересня на пекінському автосалоні. Помітно, що творці використовували напрацювання концепту при створенні серійної версії. Наступність висловилася в дизайні решітки радіатора, переднього бампера, оптики і навіть роздвоєного спойлера на даху. Uni-K отримав округлі патрубки вихлопної системи, а також висувні ручки і цілком звичні дзеркала заднього виду. Лючок бензобака розташований на тому ж місці, що у моделі CS95.

Спочатку автовиробник планував назвати модель Uni-V, а Uni-K. Офіційно не повідомляється з чим пов’язана зміна найменування, проте експерти припускають, що Uni-K співзвучно англійському слову unique ( «унікальний»).

Розміри великого кросовера становлять 4865x1948x1700 мм при довжині колісної бази 2 890 мм. Відзначимо, що габарити флагманського CS95 становлять 4949x1930x1790 мм, між осей – 2810. Найімовірніше під капотом оселиться турбований двигун Blue Core 2.0 TGDI, який буде поєднуватися з 8-ступінчастою АКПП Aisin і навіть системою повного приводу. Прем’єра новинки відбудеться в Гуанчжоу в листопаді поточного року.

Читайте також: В Японії представили копію кросу Toyota RAV4

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти