Renault розсекретила оновлений мінівен Trafic

Renault розсекретила рестайлінговий мінівен Trafic. Як повідомляє прес-служба Renault, продажі новинки в Європі почнуться в березні 2021 року. Купити машину можна буде в 2-х модифікаціях – Combi і SpaceClass. Цінник автомобіля буде названий пізніше. Про перспективи появи оновленого Trafic на ринку нашої країни не повідомляється.

Рестайлінговий мінівен Trafic отримав світлодіодні фари, нові бампери, рельєфний капот, видозмінену радіаторну решітку і 17-дюймові диски коліс. Серед нових кольорів кузова – червоний Rouge Carmin.

Салон Renault Trafic може вмістити 9 осіб. Машина комплектується новою панеллю приладів, бездротовою зарядкою для гаджетів, системою мультимедіа Easy Link з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto, а також 8-дюймовий тачскрін. Водієві доступні адаптивний круїз-контроль, система екстреного гальмування і система моніторингу сліпих зон.

Новинка оснащується 2,0-літровою дизельною силовою установкою dCi. Агрегат доступний в 3-х варіантах потужності – 110, 150 і 170 кінських сил відповідно. Пару установці становить МКПП або 6-ступінчастий «робот».

Читайте також: Найдешевший кросовер Nissan за $ 7000 виходить на ринок

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти