Компанія Toyota представила новий седан: фото

На мотор-шоу в китайському Гуанчжоу дебютувала оновлена ​​модель Toyota Allion, яка буде продаватися на місцевому ринку.

Раніше седан Toyota Allion пропонувався тільки в Японії і з правим розташуванням керма. Тепер же модель буде продаватися і в Китаї. По суті, новинка є версією моделі Corolla, на відміну від якої Allion отримає збільшену колісну базу з 2700 до 2750 мм: вставка була зроблена в області задніх ніг пасажирів. При цьому в модельному ряду компанії новинка займе місце між Corolla і Camry.

Також новий седан Toyota Allion отримав численний декор з хрому, кілька змінений дизайн передньої частини, модернізовані задні ліхтарі і 18-дюймові колісні диски. Салон автомобіля практично повністю повторює інтер’єр глобальної Toyota Corolla, за винятком більш дорогих матеріалів обробки.

В оснащенні нового Toyota Allion буде знаходитися 2,0-літровий атмосферний двигун потужністю 178 к.с. і 210 Нм крутного моменту. У парі з ним працюватиме варіаторна трансмісія. Не виключено, що незабаром на ринку Китаю з’явиться і гібридна версія новинки.

Виробництвом нового седана Allion займеться спільне підприємство FAW Toyota. Перші поставки машин дилерам стартують на ринку Китаю до кінця цього року. Найімовірніше, що такий варіант моделі Allion не з’явиться в інших країнах.

Читайте також: Інший Hyundai Tucson – новий кросовер повністю розсекретили

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти