За новим Hyundai i20 вишикувалася велика черга

Корейська компанія Hyundai виводить на індійський авторинок компактний хетчбек i20.

На новинку спостерігається величезний попит. За 20 днів прийому заявок було оформлено вже 20 тис. замовлень.

У Hyundai не очікували такого напливу, так як конкуренція на індійському авторинку зараз дуже велика. Після модернізації автомобіль змінився практично до невпізнання.

В екстер’єрі відбулися дуже суттєві зміни – новий i20 отримав абсолютно іншу решітку радіатора, модернізовану оптику і оптику на світлодіодах.

Салон тепер володіє найпередовішими технологіями, що забезпечує залучення покупців – приладова панель стала цифровою. Також варто згадати про крісла з вентиляцією і клімат-контроль на 2 зони.

Для індійського ринку виробники традиційно намагаються представити різні варіанти двигунів. Ось і у випадку з Hyundai i20 моторна гамма буде складатися з 3 силових агрегатів. Базовим стане 1,2-літровий мотор з потужністю 86 к.с.

Також можна вибрати дизельний двигун з робочим об’ємом 1,5-літра і віддачею 100 к.с. 1,0-літровий турбомотор має потужність в 120 к.с. Базовий мотор поєднується з МКПП або варіатором.

Куди цікавіше варіанти трансмісії для турбованої версії – можна вибрати або «робот» або нову iMT, перемикання передач в якій виконується водієм, але без педалі зчеплення.

Читайте також: Бюджетний кросовер Hyundai вперше сфотографували під час тестів

Джерело avtodream.org
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти