Перші фото нового конкурента Toyota Prado від Nissan

В ОАЕ представили новий Nissan X-Terra 2021. Позашляховик повернувся на ринок після п’ятирічної відсутності. Основними його конкурентами називають Toyota Land Cruiser Prado і Mitsubishi Pajero Sport.

Втім, модель не зовсім нова: X-Terra – рейстайлінгова версія моделі Terra, яку кілька років вже продають в Китаї і Таїланді. Позашляховик побудований на рамному шасі пікапа Nissan Navara.

Автомобілю оновили передню частину в стилі Nissan Patrol. Решітка радіатора стала ширше, а довгасті фари тепер діодні. Ліхтарі стали більшими.

У салоні з’явилося нове кермо від того ж Navara і замінені перемикачі на центральній панелі. Тачскрін мультимедіа збільшений до 9 дюймів в діагоналі. Замінено і передні сидіння. У найдорожчому варіанті є системи автоматичного гальмування, контролю розмітки, сліпих зон і дорожніх знаків.

Новий Nissan X-Terra дебютував з 2,5-літровою 165-сильною бензиновою четвіркою. Також очікуються 2,3-літрові турбодизелі потужністю 163 і 190 к. с. Всі версії отримали 7-ступінчасту АКПП і повний привід із заниженою передачею і блокуванням заднього диференціала.

Читайте також: Toyota RAV4, стилізований під «американців», надійшов у продаж в Японії

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти