Офіційні фото і подробиці нового Nissan Qashqai 2021

Опубліковані нові фото Nissan Qashqai третього покоління. На цей раз розсекретили інтер’єр кросовера, а ще розкрили ряд подробиць нової моделі.

Знімки салону дають зрозуміти, що новий Nissan Qashqai 2021 вперше облаштують віртуальною приборкою, а тачскрін збільшать в розмірах до 9 дюймів. Топові версії отримають проекцію на лобове скло, акустику Bose яка налічуватиме 10 динаміків, бездротову зарядку смартфонів і систему напівавтономного водіння ProPilot Assist.

Також заявлено, що кросовер Nissan Qashqai підросте до 4402 мм в довжину, 1838 мм в ширину і 1620 мм у висоту при колісній базі в 2666 мм. Обсяг багажника збільшиться до 504 л, а в салоні стане на 15 мм більше місця над головою і на 28 мм збільшиться запас для ніг ззаду.

Раніше, опублікували перше фото екстер’єру Nissan Qashqai 2021. На ньому помітно, що передня частина виконана в стилі молодшого Nissan Juke.

Опубліковані також і характеристики двигунів кросовера. На вибір запропонують 1,3-літрові бензинові турбомотори на 138 і 155 к.с., а також 188-сильну гібридну установку.

Нагадаємо, що новий Ніссан Кашкай офіційно представлять на початку 2021 року. Презентацію відклали на кілька місяців через епідемію коронавіруса.

Читайте також: Названо найкращі сімейні кросовери, які не бояться поганих доріг і рідко ламаються

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти