Новий кросовер від Hyundai стане недорогою альтернативою BMW X4

У Південній Кореї презентували новий Genesis GV70. Преміальний кросовер від Hyundai надійде в продаж з початку 2021 року, а з літа почнеться його експорт в інші країни.

Genesis GV70 кине виклик BMW X4 і Audi Q5 Sportback, але буде дешевше. У нього динамічний дизайн з довгим капотом і похилим купеобразним дахом. Величезна решітка радіатора і тоненька діодна оптика – риси нового фірмового стилю марки.

Версія Genesis GV70 Sport впізнається по особливому візерунку решітки радіатора, широким вихлопним трубам і 20-дюймовими литими дисками.

У салоні GV70 Sport встановлене особливе трьох спицеве кермо. Оформлення виконано в дусі 50-60-х років. Разом з тим, у кросовера сучасна віртуальна приборка, великий 14,5-дюймовий тачскрін і сенсорні кнопки клімату.

Крім того, кросовер отримав пристойний набір систем безпеки – адаптивний круїз-контроль, автоматичне гальмування, контроль розмітки, втоми водія і сліпих зон, система напівавтономного руху.

Новий Genesis GV70 побудований на платформі седана G70 і пропонується з заднім або повним приводом. На вибір доступні бензинові турбомотори об’ємом 2,5 л (300 к. с.) і 3,5 л (380 к. с.), А також 2,2-літровий 210-сильний турбодизель. Серед опцій є активна підвіска з функцією сканування дороги.

Читайте також: У мережі з’явилися перші зображення нового Genesis G90

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти