Яким буде новий кросовер Ravon за ціною Дастера

В Узбекистані планують запустити у виробництво новий Chevrolet Tracker. Випускати його будуть на підприємстві UzAuto Motors, яке збирає авто під добре відомим у нас брендом Ravon.

Завод планує найближчим часом наростити обсяги виробництва до 190 тис. авто в рік і на конвеєр встане ціла нова лінійка моделей концерну General Motors. Поки відомо, що одна з них – кросовер Chevrolet Tracker.

Chevrolet Tracker нового покоління був представлений в 2019 році і зараз випускається в Китаї і Бразилії. Автомобіль завдовжки 4,27 м відрізняється стильним і виразним дизайном з довгим капотом і широкими гратами радіатора.

У різних країнах кросовер Шевроле Трекер пропонують з бензиновими турбомоторами об’ємом 1,0 л (116 і 125 к. с.), 1,2 л (132 к. с.) і 1,3 л (165 к. с.). Є версії з переднім і повним приводом. Найпотужніший Tracker стартує до 100 км / год за 8,9 с і розвиває 190 км / год.

Очікується, що кросовер Равон буде коштувати приблизно від 15 тис. доларів в початковій версії, тобто стане конкурентом Дастера. Старт виробництва запланований на 2021 рік.

Читайте також: На ринок вийшов електромобіль, який не потребує зарядки

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти